Brook Preloader

«Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν όταν ακούς τον πελάτη.»

Jonathan Mildenhall

Branding

Βρείτε την ταυτότητα της επιχείρησής σας και βοηθήστε τους καταναλωτές να συσχετιστούν μαζί σας.

Brand Strategy

Η στρατηγική του brand αποτελεί σημαντικό μέρος μιας επιχείρησης, διότι καθορίζει τη θέση της στην αγορά, το ανταγωνιστικό της περιβάλλον, καθώς και τις προσδοκίες των καταναλωτών. Μαζί θα σχεδιάσουμε την κατάλληλη στρατηγική για την επίτευξη των στόχων σας, φροντίζοντας να κάνουμε το brand σας αναγνωρίσιμο και ελκυστικό.
Περισσότερα

Visual Identity

Σύμφωνα με τον Ben Matthews, αν τα brands ήταν άνθρωποι, τότε η οπτική τους ταυτότητα θα ήταν ο τρόπος που περπατάνε, που ντύνονται, το χτένισμα που έχουν. Μέσα από τη δημιουργία και την ανάπτυξη της οπτικής σας ταυτότητας, θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές και να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά και τις αξίες του brand σας.
Περισσότερα

Brand Implementation

Η αποτύπωση της ταυτότητας του brand σας στο μυαλό του καταναλωτή εξαρτάται από το αποτέλεσμα των επικοινωνιακών σας ενεργειών. Σκεπτόμενοι στρατηγικά και εξασφαλίζοντας μια εναρμονισμένη επικοινωνία σε όλα τα μέσα, εφαρμόζουμε τις κατάλληλες τακτικές Μάρκετινγκ που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.
Περισσότερα

Digital Implementation

Δημιουργήστε ή εξελίξτε το ψηφιακό σας αποτύπωμα και προσφέρετε στο κοινό σας νέες υπηρεσίες και εμπειρίες.

Website Development

Δημιουργούμε μοναδικές ιστοσελίδες με τη δύναμη του WordPress, του δημοφιλέστερου CMS στον κόσμο. Είτε πρόκειται για website, landing page, one-page, micro page ή blog, φροντίζουμε το αποτέλεσμα να είναι σύγχρονο, σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες σας... και πάντα responsive.
Περισσότερα

UI/UX Design

Λαμβάνοντας υπόψιν σενάρια αλληλεπίδρασης, συνθέτουμε τη δομή της ιστοσελίδας σας και σε συνδυασμό με τον οπτικό σχεδιασμό, της δίνουμε ζωή. Έτσι, βοηθάμε τον χρήστη να πραγματοποιήσει τις ενέργειες που επιθυμεί και να βιώσει μια μοναδική εμπειρία χρήσης.
Περισσότερα

E-shop

Μέχρι το 2021, εκτιμάται ότι περισσότεροι από το 65% των χρηστών του Διαδικτύου παγκοσμίως, θα πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το δικό σας e-shop, σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες σας και να μπείτε και εσείς στον κόσμο της online αγοράς.
Περισσότερα

Content Marketing

Μας αρέσει να αφηγούμαστε την ξεχωριστή ιστορία του κάθε brand. Μέσα από τη δημιουργία πρωτότυπου λεκτικού και εικαστικού περιεχομένου, αφηγούμαστε ιστορίες που εμπνέουν και συναρπάζουν, δίνοντας κίνητρο στο κοινό σας να σας γνωρίσει και να συσχετιστεί μαζί σας.
Περισσότερα

Social Media Marketing

7 στους 10 καταναλωτές που είχαν μια καλή εμπειρία στα social media ενός brand, είναι πιθανό να το προτείνουν και σε άλλους. Σας βοηθάμε να επιλέξετε το κατάλληλο μέσο με βάση τις ανάγκες σας και να το αξιοποιήσετε με τους πλέον σύγχρονους και βέλτιστους τρόπους.
Περισσότερα

E-mail Marketing

Το e-mail marketing αποτελεί έναν ιδιαίτερα οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο προσέγγισης του κοινού σας. Μαζί θα σχεδιάσουμε καμπάνιες και newsletters που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη σχέση με τους υπάρχοντες πελάτες σας, αλλά και να προσελκύσετε νέους.
Περισσότερα

Monitoring & Support

Κατανοήστε σε βάθος τα ψηφιακά δεδομένα και αντιμετωπίστε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη βοήθειά μας.

Management

Η δουλειά μας δεν σταματάει στην παράδοση των project μας. Προσφέρουμε τη δυνατότητα ανανέωσης του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, διαχειριζόμαστε τους λογαριασμούς σας στα social media και επικοινωνούμε με τους πελάτες σας μέσα από αυτά, εκπροσωπώντας την εταιρεία σας.
Περισσότερα

Reporting

Αξιοποιούμε τα δεδομένα που προκύπτουν από τα ηλεκτρονικά σας μέσα, για να χαρτογραφήσουμε τη συμπεριφορά των χρηστών. Έτσι, σας βοηθάμε να κατανοήσετε καλύτερα το κοινό σας και τις ανάγκες του, για να εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
Περισσότερα

Support

Παραμένουμε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, ενώ παράλληλα σας καθοδηγούμε, ώστε να εξοικειωθείτε και οι ίδιοι με την διαχείριση των ηλεκτρονικών σας μέσων. Επιπλέον, σας παρέχουμε την προστασία που κάθε ιστοσελίδα χρειάζεται προκειμένου να λειτουργεί με ασφάλεια.
Περισσότερα
Μήπως ήρθε η ώρα να μπει και η δική σας επιχείρηση στον ψηφιακό κόσμο του Μάρκετινγκ; Κάντε την διαφορά!
Μήπως ήρθε η ώρα να μπει και η δική σας επιχείρηση στον ψηφιακό κόσμο του Μάρκετινγκ; Κάντε την διαφορά!