Brook Preloader

Digital Implementation

Δημιουργήστε ή εξελίξτε το ψηφιακό σας αποτύπωμα και προσφέρετε στο κοινό σας νέες υπηρεσίες και εμπειρίες.

Website Design & Development
modern • responsive • UI/UX design • speedy • SEO • security

Δημιουργούμε μοναδικές ιστοσελίδες με τη δύναμη του WordPress, του δημοφιλέστερου CMS στον κόσμο. Είτε πρόκειται για website, landing page, one-page, micro page ή blog, φροντίζουμε το αποτέλεσμα να είναι σύγχρονο, σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες σας... και πάντα responsive.

Το WordPress βασίζεται σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει ότι έχει απεριόριστες δυνατότητες τόσο σχεδιαστικά, όσο και λειτουργικά. Επιπλέον, βελτιώνεται διαρκώς καθώς προγραμματιστές και ειδικοί από όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν ελεύθερα και με τη σειρά τους συνεισφέρουν για να το κάνουν καλύτερο.

Οι επιλογές που θα κάνουμε σχετικά με την ψηφιακή σας παρουσία, θα εξαρτηθούν από το είδος της επιχείρησής σας, τις ανάγκες σας και το κοινό σας. Όσον αφορά στο σχεδιασμό και τη δομή της ιστοσελίδας σας, υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών και μαζί θα επιλέξουμε την καταλληλότερη για εσάς υλοποίηση. Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του UI/UX design και τις δυνατότητες του front-end development (CSS & HTML) σχεδιάζουμε υψηλής αισθητικής ιστοσελίδες που προσφέρουν συνάμα μία ευχάριστη εμπειρία χρήσης.

Γνωρίζοντας ότι πλέον οι χρήστες του διαδικτύου είναι περισσότερο πιθανό να επισκεφθούν την ιστοσελίδα σας από συσκευές πέραν του υπολογιστή τους (κινητά, tablets…), φροντίζουμε το site σας να είναι responsive, να είναι συμβατό δηλαδή με διαφορετικές συσκευές, και να εμφανίζεται σωστά σε οθόνες διαφορετικού μεγέθους.

Για κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε, χρησιμοποιούμε τις απαραίτητες τεχνικές ώστε να την κάνουμε γρήγορη και φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Έτσι, οι επισκέπτες παραμένουν περισσότερο στην ιστοσελίδα σας και το site σας εμφανίζεται σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Παράλληλα εγκαθιστούμε και ρυθμίζουμε τα απαραίτητα εργαλεία για την προστασία της ιστοσελίδας σας από κακόβουλες επιθέσεις.

E-shop
design • product entry • payments

Μέχρι το 2021, εκτιμάται ότι περισσότεροι από το 65% των χρηστών του Διαδικτύου παγκοσμίως, θα πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το δικό σας e-shop, σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες σας και να μπείτε και εσείς στον κόσμο της online αγοράς.

Με τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγετε από τα όρια της τοπικής αγοράς και να διεκδικήσετε πελάτες από όλη την Ελλάδα ή και από το εξωτερικό.

Το  e-shop σας αποτελεί ένα βασικό σημείο αλληλεπίδρασής της επιχείρησής σας με το κοινό σας συνεπώς η κατασκευή του, αλλά και η μετέπειτα διαχείρισή του, πρέπει να γίνουν με προσοχή. Κατασκευάζουμε γρήγορα, απλά και εύχρηστα ηλεκτρονικά καταστήματα, που επιτρέπουν στον εν δυνάμει πελάτη να πλοηγηθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία αποκομίζοντας μία ευχάριστη αγοραστική εμπειρία.

Ανάλογα τις ανάγκες της επιχείρησής σας, αναλαμβάνουμε την καταχώρηση των προϊόντων (περιγραφές, φωτογραφίες και λοιπό υλικό), τη δημιουργία και την καταχώρηση του περιεχομένου του e-shop (σύνταξη περιγραφών των προϊόντων, επεξεργασία φωτογραφιών), τη σύνδεση με τράπεζες για ηλεκτρονικές πληρωμές και παρέχουμε guidelines αναφορικά με τη διαχείριση του e-shop.

Content Marketing
copywriting • graphic design • multilingual content • photography • video production

Μας αρέσει να διηγούμαστε την ξεχωριστή ιστορία του κάθε brand. Μέσα από τη δημιουργία πρωτότυπου λεκτικού και εικαστικού περιεχομένου και την παραγωγή φωτογραφιών και βίντεο, αφηγούμαστε ιστορίες που εμπνέουν και συναρπάζουν, δίνοντας κίνητρο στο κοινό σας να σας γνωρίσει και να συσχετιστεί μαζί σας.

Πρακτικά, το content marketing αποτελεί βασικό συστατικό σχεδόν κάθε ενέργειας και εργαλείου marketing που θα θελήσετε ποτέ να χρησιμοποιήσετε. Eίτε πρόκειται για τα κείμενα του site σας, τα γραφικά στοιχεία των επαγγελματικών σας καρτών, τα άρθρα του blog σας ή τις φωτογραφίες και τις δημοσιεύσεις σας στα social media, το αποτέλεσμα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα του περιεχομένου σας.

Το περιεχόμενο που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε αντιπροσωπεύει την φωνή της επιχείρησής σας και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα που θα σχηματίσει το κοινό για εσάς. Σε κάθε κείμενο που συντάσσουμε δίνουμε έμφαση στο επικοινωνιακό ύφος και χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για να μεταφέρουμε με τρόπο κατανοητό όλες εκείνες τις πληροφορίες που αξίζει να γνωρίσει το κοινό για εσάς. Στις περιπτώσεις που απευθύνεστε σε κοινό πέραν του ελληνικού, μπορούμε να παράγουμε και ξενόγλωσσο υλικό ή να μεταφράσουμε το ήδη υπάρχον.

Αντίστοιχα, σχεδιάζουμε το απαραίτητο εικαστικό περιεχόμενο (covers, promo posts, banners…) το οποίο εναρμονίζεται με την οπτική ταυτότητα του brand ενώ παράλληλα προσαρμόζεται για να εξυπηρετεί την επικοινωνιακή στρατηγική της επιχείρησής σας.

Τέλος, αναδεικνύουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας και το χώρο και την ομάδα των συνεργατών σας πραγματοποιώντας φωτογραφίσεις και παράγοντας βίντεο σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου. Ακόμη, αναλαμβάνουμε την βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση events, συνεντεύξεων, trailers, corporate videos κτλ.

Social Media Marketing
social media management • community management • promotional campaigns • ads

7 στους 10 καταναλωτές που είχαν μια καλή εμπειρία στα social media ενός brand, είναι πιθανό να το προτείνουν και σε άλλους. Σας βοηθάμε να επιλέξετε το κατάλληλο μέσο με βάση τις ανάγκες σας και να το αξιοποιήσετε με τους πλέον σύγχρονους και βέλτιστους τρόπους.

Στα πλαίσια του Social Media Management, εντοπίζουμε το κοινό που σας ενδιαφέρει και επιλέγουμε τα κατάλληλα κοινωνικά δίκτυα που θα σας βοηθήσουν να το προσεγγίσετε. Προγραμματίζουμε και/ή κατηγοριοποιούμε τις δημοσιεύσεις σας, δημιουργούμε μακέτες γραφικών και φροντίζουμε, εν γένει, η εικόνα που θα δίνεται από τα κοινωνικά σας δίκτυα να είναι εναρμονισμένη με την εικόνα του brand σας.

Μία επιπρόσθετη υπηρεσία του Social Media Marketing είναι το Community Management. Φροντίζοντας να τηρούμε πάντα το κατάλληλο επικοινωνιακό ύφος, ανταποκρινόμαστε άμεσα στα μηνύματα και τα σχόλια του κοινού σας διαμορφώνοντας έτσι σταδιακά μία κοινότητα με επίκεντρο το brand σας.

Αμέσως μετά την τηλεόραση, τα μεγαλύτερα ποσά για διαφήμιση δαπανώνται στα social media, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα, μέσα από διάφορους τύπους διαφημίσεων, να μεταδώσετε στο κοινό σας το μήνυμα που θέλετε. Διαμορφώνουμε εξατομικευμένες διαφημιστικές καμπάνιες για την επιχείρησή σας και τις υλοποιούμε με προσοχή, βασιζόμενοι στους στόχους και τον προϋπολογισμό σας. Από την πρώτη στιγμή, ελέγχουμε τα αποτελέσματα που προκύπτουν ώστε να βελτιστοποιήσουμε την καμπάνια και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον προϋπολογισμό σας.

E-mail Marketing
e-mail list building • newsletters • campaigns

Το e-mail marketing αποτελεί έναν ιδιαίτερα οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο προσέγγισης του κοινού σας. Μαζί θα σχεδιάσουμε καμπάνιες και newsletters που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη σχέση με τους υπάρχοντες πελάτες σας, αλλά και να προσελκύσετε νέους.

Το e-mail marketing είναι ένας πολύ δυναμικός τρόπος προσέγγισης του κοινού που σας ενδιαφέρει, μέσω της αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θέτοντας τις βάσεις μιας στρατηγικής e-mail marketing, επιλέγουμε τα κατάλληλα call to actions για να ενθαρρύνουμε το κοινό να μοιραστεί τα στοιχεία του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου.

Με τη σχεδίαση newsletter και την υλοποίηση e-mail campaigns, σας βοηθάμε να αυξήσετε την πιστότητα των πελατών σας, ενημερώνοντάς τους για σημαντικά γεγονότα, νέα και προσφορές της επιχείρησης σας. Δίνοντας έμφαση στο design, δημιουργώντας πρωτότυπο περιεχόμενο και χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές storytelling, κάνουμε το κοινό σας να συσχετιστεί με την επιχείρηση σας και να εμπλακεί αγοραστικά, πράγμα που αποτυπώνεται και στους ποσοτικούς δείκτες μέτρησης αποτελεσματικότητας της καμπάνιας.

Όλα τα εργαλεία και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε για την υλοποίηση του e-mail marketing είναι συμμορφωμένα με τους νέους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Όλες οι υπηρεσίες

Monitoring & Support

Μήπως ήρθε η ώρα να μπει και η δική σας επιχείρηση στον ψηφιακό κόσμο του Μάρκετινγκ; Κάντε την διαφορά!
Μήπως ήρθε η ώρα να μπει και η δική σας επιχείρηση στον ψηφιακό κόσμο του Μάρκετινγκ; Κάντε την διαφορά!